Estetica zonei intime

Aripa Estetică Zonei Intime HYPERMED are un cult pentru frumusețea femeii, care vine din sănătatea interioară a fiecărei persoane.
Întinerirea vaginală, aspectul și culoarea vulvei, clitorului și labiilor.
Rejuvenarea vaginală
5000 MDL 3500 MDL
Rejuvenarea vaginală cu Laser CO2 este o soluție de ultimă generație, care prin mecanismul său de acțiune stimulează producția fibrelor de colagen și elastină de o calitate superioară, îngroașă mucoasa vaginală, reglează secreția, uniformizează culoarea, crește fermitatea, crește senzația în timpul actului sexual și ameliorează incotinența urinară.
Este un tratament laser nedureros,  non-chirurgical, care se poate efectua pentru tratarea atît a vaginului cît și a regiunii vulvare.

Tratament de rejuvenare vaginală cu PRP(plasma bogată în trombocite)
   1450 MDL
Tratamentul utilizează sângele propriu al pacientului pentru a accelera vindecarea/ creșterea într-o anumită zonă. O injecție conține 2 elemente: plasma, reprezentând partea lichidă a sângelui și trombocite sau plachete sangvine, cu rol important în vindecare și coagulare.
Pentru a realiza acest amestec, sângele pacientului este recoltat și centrifugat pentru a separa celelalte componente sangvine și a concentra plachetele în plasmă. Ulterior, rezultatul este injectat la nivel vaginal.
În ceea ce privește terapia PRP destinată rejuvenării vaginale, aceasta este o metodă de a îmbunătăți sănătatea sexuală și de a trata cele mai comune simptome care apar la femeile în postmenopauză, datorate unor modificări fiziologice la nivelul vulvei și vaginului prin scăderea estrogenului, cum ar fi inflamația, subțierea pereților și uscăciunea locală, alcătuind ceea ce se numește atrofia vaginală, ce duce la simptome urinare frecvente (incontinență, infecții) și la durere în timpul actului sexual, scăzând calitatea vieții. Atunci când PRP este injectat local, accelerează vindecarea țesutului vaginal și îmbunătățește viața sexuală.
În centru medical Hypermed, Tehnologia Injectării cu Plasmă este realizată de către medicul specialist în ginecologie.
Depigmentare zona intimă cu laser CO2
2500 MDL   1500 MDL
Ce este hiperpigmentarea zonei genitale?
Hiperpigmentarea zonei genitale este închiderea la culoarea a pielii zonei genitale și perigenitale (zona vulvară, perineală, perianală, zona inghinală și fața internă a coapselor).
Este cauzată de predipoziția genetică la hiperpigmentare (secreție în exces de melanină, pigmentul brun al pielii), hormoni, sarcină, fricțiune, epilarea zonei, expunere la soare, înaintarea în vârstă.
Cum funcționează depigmentarea zonei genitale cu laserul CO2?
Deși sunt disponibile mai multe tipuri de proceduri de depigmentare a zonei genitale (creme depigmentante, peelinguri chimice), depigmentarea cu laser CO2 este cea mai eficientă, mai rapidă și cu rezultate permanente. Laserul CO2 generează emisii laser fracționate care în funcție de cerințele pacientului care este tratat pot penetra și stimula pielea pentru a obține o piele mai deschisă, mai tânără, mai fermă, mai estetică.
Lista de proceduri și preț:
Programează-te la consultație și procedura dorită acum:
+373 22 999 050
+373 60 999 050
info@hypermed.md
str. Sadoveanu, 11/2, Chișinău

Orar de lucru:
Lu - Vi de la 8.00 până la 20.00
de la 8.00 până la 16.00
© Toate drepturile rezervate. www.hypermed.md
info@hypermed.md
Close
Не нашли что-то? Оставьте свои контактные данные и мы свяжемся с вами