Cosmetologie injectabilă

AUGMENTAREA BUZELOR
Efectul este vizibil imediat. În primele zile se poate observa un ușor edem, iar pentru a evalua rezultatul final este nevoie de 5-7 zile.
O singură procedură este suficientă pentru a obține efectul dorit, ce se va păstra între 6-12 luni, în funcție de organismul fiecăruia.
Indicații:
 • buze prea subțiri constituțional (din naștere);
 • buze asimetrice ( buza de jos mult mai subțire decât cea de sus, sau invers);
 • buze îmbătrânite, deshidrate, cu riduri
Contraindicații:
 • Perioada sarcinii și alăptării.
 • Bolile autoimune, diabet, tulburări ale sistemului imunitar.
 • Tratamentul cu anticoagulante sau antiinflamatoare.
 • Dacă eşti alergic la substanţele din compoziţia injecţiei.
Recomandări după procedură:
 • Nu folosi machiaj sau alte creme timp de 12 ore.
 • Nu consuma alcool, nu fuma și nu face efort fizic timp de 72 ore.
 • Evită orice tratament stomatologic timp de o săptămână .
 • Timp de 14 zile evită expunerea la soare, saună, piscină sau băi fierbinți.
 • Timp de 14 zile sunt interzise tratamentele cosmetologice cu laser, peelinguri, microdermabraziune, masaje.
BIOREVITALIZAREA TENULUI

Pe masura ce imbătranim pielea devine mai subțire, mai fragilă, își pierde tonusul, elasticitatea, luminozitatea si apar treptat ridurile.
Biorevitalizarea este o metoda ce se utilizeaza pentru tratamentul ridurilor fine si al depresiunilor cutanate, pentru creșterea tonusului și a densitătii pielii, pentru hidratare intensă, pentru profilaxia îmbătrînirii și pentru redarea stralucirii tegumentului.
Biorevitalizarea tenului reprezinta o metodă prin care se stimulează procesele de regenerare ale pielii prin injectarea intradermică de soluții ce conțin acid hialuronic, aminoacizi, vitamine, minerale etc. Rolul acestor substanțe este de a stimula creșterea vitalității celulare, hidratarea intensă a țesuturilor și intensificarea sintezei endogene de colagen si elastină.
BIOREVITALIZAREA OCHILOR
Biorevitalizarea este o procedură care are ca scop repararea țesuturilor si reducerea efectelor îmbătrânirii și fotoîmbătrânirii tenului din jurul ochilor.
Principalul scop al a terapiei este introducerea pe cale intradermică a unor substanțe capabile să stimuleze pielea din jurul ochilor în producerea de colagen tânăr.
Principala substanță folosită în biorevitalizarea ochilor este un acid hialuronic , acesta se va injecta în dermul profund sau în țesutul subcutanat superficial cu ajutorul unor ace fine.

MEZOTERAPIA SCALPULUI
Mezoterapia este o procedură minim-invazivă care presupune administrarea directă a substanțelor medicamentoase (vasodilatatoare, vitamine, aminoacizi, minerale etc.) la nivelul zonelor afectate prin injectare intradermică, cu scopul stimulării oxigenării locale și a foliculior piloși existenți, promovării apariției de noi fire, cât și pentru stoparea anumitor procese care determină pierderea firelor de păr.
LIPOLITICE INJECTABILE
Lipoliticele sunt injectate subcutanat și permit inlaturarea depozitelor de grăsime pe abdomen, coapse, față, gât, brațe și decolteu. Tehnica în sine se numește „lipoliză”, este concepută nu doar pentru a scăpa de grăsimi, ci și pentru a îmbunătăți starea pielii și pentru a restabili metabolismul în țesuturi
Lipoliza este o metoda minim invaziva ce presupune injectarea unor substante chimice, lipolitice care topesc depozitele localizate de tesut adipos (grasimea).
Lista de servicii și prețuri:
Programează-te la consultație și procedura dorită acum:
Close
Не нашли что-то? Оставьте свои контактные данные и мы свяжемся с вами
+373 22 999 050
+373 60 999 050
info@hypermed.md
str. Sadoveanu, 11/2, Chișinău

Orar de lucru:
Lu - Vi de la 8.00 până la 20.00
de la 8.00 până la 16.00
© Toate drepturile rezervate. www.hypermed.md
info@hypermed.md