Tratamentul revoluționar cu PRP sau Terapia Vampir - în Ginecologie
 
Plasma îmbogățită cu trombocite este un tratament revoluționar în medicina modernă regenerativă. PRP-ul este un produs natural, obținut din sîngele propriu prin centrifugare, care conține o concentrație crescută de trombocite și ulterior injectarea acestora înapoi în corpul pacientului pentru a stimula vindecarea și regenerarea țesuturilor
PRP provine din limba engleză și înseamnă “platelet rich plasma”, adică plasmă îmbogățită cu trombocite.
Plasma îmbogățită cu trombocite este un tratament revoluționar în medicina modernă regenerativă. PRP-ul este un produs natural, obținut din sîngele propriu prin centrifugare, care conține o concentrație crescută de trombocite și ulterior injectarea acestora înapoi în corpul pacientului pentru a stimula vindecarea și regenerarea țesuturilor.

Tratamentul stimulează capacitatea organismului de autovindecare și regenerare, ajutînd la formarea unui nou țesut prin injectarea propriei plasme.
Trombocitele au un rol decisiv în repararea țesuturilor distruse și sunt folosite pentru tratamentul diferitor leziuni în medicină.
Acest tratament e asociat cu rejuvenarea vaginală și poate fi folosit pentru a aborda o serie de probleme ginecoloce, cum ar fi:
Rejuvenare vaginală: pentru îmbunătățirea sănătății vaginale, tratarea problemelor precum: uscăciunea vaginală, incotinența urinară, pierderea tonusului vaginal și scăderea sensibilității sexuale.
Disfuncție sexuală: PRP se utilizează pentru a trata disfuncția sexuală la femei, inclusiv lipsa de dorință sexuală, dispareunia(durerea în timpul actului sexual) sau dificultățile în obținerea orgasmului.
Incotinență urinară: PRP contribuie la întărirea mușchilor pelvieni și a țesuturilor vaginale, reducînd simptomele de incotinență urinară, care pot apărea după naștere sau în procesul de îmbătrinire.
Menopauză: Femeile aflate în menopauză pot suferi de atrofie vaginală, cee ace duce la simptome de: usturime, uscăciune vaginală. PRP îmbunătățește sănătatea vaginală și contribuie la reducerea acestor simptome.
Leziuni sau intervenții chirurgicale: PRP este utilizat în timpul intervențiilor cirurgicale ginecologice pentru accelerarea procesului de vindecare și a reduce riscul de complicații postoperatorii.
În orice moment al vieții, la orice vîrstă, orice femeie poate avea beneficii majore din injectarea de PRP.

Hypermed - locul unde TU contezi.
Adresa: str. Sadoveanu, 11/2, Chișinău
Tel: +373 (22) 999 050
Tel: +373 (60) 999 050
E-mail: info@hypermed.md

Close
Nu ați găsit ceva? Lăsați datele Dvs. de contact, iar noi revenim cu un sunet