Ginecologie Chișinău

Ginecologia este o ramură a medicinei, care se ocupă de fiziologia și sănătatea aparatului genital feminin în orice perioadă a vârstei, începând cu perioada juvenilă, menopauza și până la adânci bătrâneți.

Ginecologie Chișinău

Ginecologia este o ramură a medicinei, care se ocupă de fiziologia și sănătatea aparatului genital feminin în orice perioadă a vârstei, începând cu perioada juvenilă, menopauza și până la adânci bătrâneți.

Consultațiile medicului ginecolog

450 MDL
 • Sinechii a vulvei la fetițe
 • Secreții vaginale cu miros specific
 • Disconfort în regiunea organelor genitale externe (prurit, usturime, senzație de uscăciune)
 • Dureri menstruale
 • Dereglarea ciclului menstrual
 • Reținerea menstruației sau întârzieri regulate a menstruației
 • Dispareunie (dureri care apar în timpul raportului sexual)
 • Secreții sangvinolente din căile genitale după un act sexual
 • Sterilitate în cuplu
 • Prezența unor formațiuni sau tumefacții în regiunea organelor genitale externe, în hipogastru sau în glandele mamare
Consultația medicului ginecolog + USG ginecologic
800 MDL
Rejuvenarea vaginală
5000 MDL 3500 MDL
Rejuvenarea vaginală cu Laser CO2 este o soluție de ultimă generație, care prin mecanismul său de acțiune stimulează producția fibrelor de colagen și elastină de o calitate superioară, îngroașă mucoasa vaginală, reglează secreția, uniformizează culoarea, crește fermitatea, crește senzația în timpul actului sexual și ameliorează incotinența urinară.
Este un tratament laser nedureros,  non-chirurgical, care se poate efectua pentru tratarea atît a vaginului cît și a regiunii vulvare.

Tratament de rejuvenare vaginală cu PRP(plasma bogată în trombocite)
   1450 MDL
Cunoscută de asemenea și drept Terapia Vampir, PRP (platelet-rich plasma) a dobândit, în ultima vreme, o mare popularitate și atenție printre specialiști, ca și cum am descoperit fântâna tinereții.
Tratamentul utilizează sângele propriu al pacientului pentru a accelera vindecarea/ creșterea într-o anumită zonă. O injecție conține 2 elemente: plasma, reprezentând partea lichidă a sângelui și trombocite sau plachete sangvine, cu rol important în vindecare și coagulare.
Pentru a realiza acest amestec, sângele pacientului este recoltat și centrifugat pentru a separa celelalte componente sangvine și a concentra plachetele în plasmă. Ulterior, rezultatul este injectat la nivel vaginal.
În ceea ce privește terapia PRP destinată rejuvenării vaginale, aceasta este o metodă de a îmbunătăți sănătatea sexuală și de a trata cele mai comune simptome care apar la femeile în postmenopauză, datorate unor modificări fiziologice la nivelul vulvei și vaginului prin scăderea estrogenului, cum ar fi inflamația, subțierea pereților și uscăciunea locală, alcătuind ceea ce se numește atrofia vaginală.
Aceasta duce la simptome urinare frecvente (incontinență, infecții) și la durere în timpul actului sexual, scăzând calitatea vieții.
Atunci când PRP este injectat local, accelerează vindecarea țesutului vaginal și îmbunătățește viața sexuală.
În centrul medical Hypermed, Tehnologia Injectării cu Plasmă este realizată de către medicul specialist în ginecologie.


Depigmentare zona intimă cu laser CO2
2500 MDL   1500 MDL
Ce este hiperpigmentarea zonei genitale?
Hiperpigmentarea zonei genitale este închiderea la culoarea a pielii zonei genitale și perigenitale (zona vulvară, perineală, perianală, zona inghinală și fața internă a coapselor).
Este cauzată de predipoziția genetică la hiperpigmentare (secreție în exces de melanină, pigmentul brun al pielii), hormoni, sarcină, fricțiune, epilarea zonei, expunere la soare, înaintarea în vârstă.
Cum funcționează depigmentarea zonei genitale cu laserul CO2?
Deși sunt disponibile mai multe tipuri de proceduri de depigmentare a zonei genitale (creme depigmentante, peelinguri chimice), depigmentarea cu laser CO2 este cea mai eficientă, mai rapidă și cu rezultate permanente. Laserul CO2 generează emisii laser fracționate care în funcție de cerințele pacientului care este tratat pot penetra și stimula pielea pentru a obține o piele mai deschisă, mai tânără, mai fermă, mai estetică.

Servicii
1
Consultul femeilor cu scop profilactic și probleme ginecologice (consultație inițială pentru depistarea sau prevenirea unor boli, disconfort sau maladii)
2
Supravegherea femeilor gravide pe toată perioada de sarcină (depistarea și confirmarea unei sarcini, oferirea unui pachet de investigații complet pe toată perioada sarcinii)
3
Consultul fetițelor în perioada juvenilă și adolescență (permite o tranzacție adecvată în perioada de normalizare a ciclului menstrual și o evoluție sănătoasă a viitorului sistem genital și reproductiv
4
Consultul cuplurilor care se confruntă cu probleme legate de infertilitate
5
Instalarea și expulzia DIU (dispozitive intrauterine)
6
Deschiderea și drenarea chistului glandei Bartholin
7
Tratamentul local al infecției urogenitale și proceselor inflamatorii a organelor genitale interne
8
Întreruperea medicamentoasă a sarcinii în termeni mici
9
Colectarea testelor de laborator (frotiu urogenital, bacteriologia secretului vaginal, TORCH)
10
Profil, Testul Babeș Papanicolaou (citologie cervico-vaginală)
CHECK-UP Ginecologic cu doar 2149 lei
Un control complet pentru femei într-o zi
Specialiști
 • Svetlana Arnaut
  Medic ginecolog - endocrinolog
  Ginecolog pediatru
  Medic ecografist
 • Cristina Grib
  Medic obstetrician-ginecolog
USG (Ultrasonografie)
Consultație Mamolog
Consultație Pediatru
Alte servicii
Close
Nu ați găsit ceva? Lăsați datele Dvs. de contact, iar noi revenim cu un sunet