„Prevenția pentru sănătate, este ca rugăciunea pentru suflet”
 
Hypermed este un centru medical modern, care a fost înființat din dorința de a oferi pacienților o nouă abordare de diagnostic și tratament.
Hypermed este un centru medical modern, care a fost înființat din dorința de a oferi pacienților o nouă abordare de diagnostic și tratament. Aici este locul unde orice afecțiune este analizată într-un mod complex, iar pe lângă tratarea simptomelor propriu-zise, este stabilită cauza atât fiziologică, cât și psihologică, care a provocat o anumită stare.

Bolile și afecțiunile sunt procese dinamice, care încep a se dezvolta cu mult înainte ca o persoană să sesizeze careva simptome. Există numeroase afecțiuni, precum hipertensiunea arterială, diabetul zaharat de tip 2, cancerul, care pentru o lungă perioadă de timp nu prezintă nici un fel de simptom. Așadar, cea mai importantă metodă de prevenție a bolilor, este controlul medical regulat și analizele de rutină.
Prevenția poate depista anumite afecțiuni sau poate indica predispunerea la anumite boli. Datorită acestor măsuri, în ultima jumătate de secol, durata de viață a populației a crescut cu 10-20 de ani, în funcție de localitate.

Setul minim de investigații medicale care trebuie făcut anual include de obicei analize de sânge și de urină, teste de diagnostic pentru boli cu transmisie sexuală, teste de screening pentru cancer, controlul tensiunii arteriale și electrocardiograma, precum și examenele fizice. Pe lângă acestea, femeile trebuie să meargă obligatoriu la un consult ginecologic cel puțin o dată pe an.

În ultimii ani, numărul pacienților care fac vizite profilactice la medic a crescut considerabil, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure. Un consult medical durează până la 30 de minute, dar poate înlocui tratamente îndelungate și costisitoare, în cazul în care afecțiunea este depistată într-o fază incipientă.

O altă metodă genială de screening complet al organismului ar fi check-up-urile. Rapid, eficient și performant. Alegerea rămâne după fiecare, însă nu uitați că prevenția pentru sănătate, este ca rugăciunea pentru suflet.”, Hypermed.
Hypermed este un centru medical modern de profil larg, ce oferă atât servicii medicale, servicii de medicină estetică, cât și servicii stomatologice. Timp de aproape 2 ani de la inaugurare, a reușit să creeze o echipă formată din peste 20 de specialiști de top din cele mai variate specialități medicale, precum ginecologie, uroandrologie, mamologie, gastroenterologie, pediatrie, endocrinologie, dermatologie, proctologie, neurologie, nefrologie, terapie clinică, specialiști ecografie – imagistică medicală etc.
Pe lângă nivelul de calificare al medicilor, un mare accent a fost pus pe dotarea tehnică a clinicii. Aici puteți găsi echipament medical performant și puteți beneficia de aproximativ 2000 de analize medicale de laborator, respectînd cele mai înalte standarde de acuratețe.
Printre cele mai solicitate servicii sunt bineînțeles consultațiile la medicii specialiști, investigațiile ecografice, analizele de laborator, dar și pachetele check-up.

Fiecare pachet check-up este bine gândit și structurat, în funcție de vârstă, gen și particularitățile pacienților: check-up ginecologic, check-up urologic, check-up total pentru femei și bărbați, chck-up pediatric, check-up pentru pacienții cu vârsta de peste 40 de ani și multe altele. Toate investigațiile incluse in check-up-uri se fac timp de câteva ore, iar pentru maxim confort și o atmosferă cât mai primitoare, pacienților li se oferă mic dejun.
În haosul și agitația lumii contemporane, deseori uităm sau găsim zeci de motive pentru a amâna vizita la medic: lipsa de timp sau bani, așteptarea în rând, nu știm de la ce ar trebui să începem, sau ce medici să consultăm.
În acest caz, check-up-urile sunt o soluție minunată și o dată efectuate, te scapă de griji și nesiguranță pentru cel puțin un an.

Check-up-urile Hypermed - cea mai sănătoasă investiție în viața ta!
Close
Nu ați găsit ceva? Lăsați datele Dvs. de contact, iar noi revenim cu un sunet